Искам да разбера от някой,който е наясно с това което ще споделя,дали съм направил нещо добро за колата си или е само малко ;мунинг;както някои обичат да казват...та значи...спортен филтър JR за в кутиятя; махнат катализатор; разширяване и полиране на изпускателните отвори на главата; полиране на бутала и сегменти GOCE; олекотен маховик с 2кг.; свещи дензо иридиум; и накрая чип при Бобо......И колко ли са станали кончетата.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ли съм направил.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pinifarinaАми с чипа и всичко останало, което си направил надали си я вдигнал с повече от 15 коняPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Честно да ви кажа,не ми харесва как върви,дали и свикнах,или пък очаквам нещо не нормално не знам.През прохода Предела с кой не съм се хванал,него не съм минал но усещам че може и доста повече.Наскоро се пробвах с едно JTD 1.9 115к.с. на Алфа , на няколко пъти,дали имаше чип не знам но до към 100-120 съвсем малко му дърпам,после е ясен мача,но пак си върви JTD-то.Дали трябва да е така не знам.И още един пример.....с алфа 1.6 т.с. аз тръгвам на втора,той я цепи яко от първа и на трета към 6000 оборота го минавам.Някой ще ме успокои ли малко,или имам проблем някъде.sigpic156 1.9 jtd
Comment
-
Ако кажеш че и дебитомера е нов или мпоне чистен значи наистина някъде нещо куца. С един колега си устроихме световарна гонка той с 147 1,9 JTD 2003 с чип и аз с колата от подписа (с р-мап) Ами мисля че вървеше по добре от неговат дърпах малко на първа и втора и чак към 140 мисял че увеличих леко преднината много добре вървеше чипосания дизел. но щом сис 2,0 с чип и тези подобрения трябва да върви здраво.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от kostadin_lsСпоред Бобо дебитомера е на 6,наскоро сменях и лагери на вала и не качвам повече от 6000 об........обаче ремъка не е презацепван на ново,а по мои белези на предишно зацепване пак на Бобо.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Едната причина може да е че не използваш в момента целия ресурс на двигателя, но да не би да имаш проблем със зацепването нещо като клатене на обороти трудно набиране ако не е зацепена както трябва ще е много зле. Може и двигателя да е стегнат още.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от kostadin_lsАз си го смених по италянските белези,после Бобо го презацепи и последно като го свалях пак аз го зацепих по белезите на Бобо.Май пак трябва да се ходи до сервиза а.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Поне ще знаеш че проблема не е в зацепването малко гадно да дадеш пари за нещо което е само проверка но няма как да си сигурен кофти е така аз за това си купиш пети за ангренажа защото не бях сигурен че съм с правилна центровка защото сменях ремък без пети по белези. Оказа се че съм я зацепил правилно но поне ми послужиха при смяна накарантията на вариатова.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevЕдната причина може да е че не използваш в момента целия ресурс на двигателя, но да не би да имаш проблем със зацепването нещо като клатене на обороти трудно набиране ако не е зацепена както трябва ще е много зле. Може и двигателя да е стегнат още.sigpic156 1.9 jtd
Comment
Comment